Skapa elak musik2018/3/18

För alla barn mellan 7-14 år!

Söndagen den 18 mars, kl 14:00-17:00
Poeten på hörnet
Södra förstadsgatan 65 B, Malmö

Workshop kl 14:00-15:30 - gratis deltagande
Konsert kl 16:00-17:00 - gratis inträde

Begränsat antal platser, anmäl dig idag till elakmusik@gmail.com

Är du mellan 7-14 år gammal och nyfiken på att testa på att lära dig att skapa musik i stunden tillsammans med några av Sveriges mest erfarna Improvisationsmusiker? Passa då på att komma på workshopen “Skapa elak musik” Söndagen den 18 Mars.

En workshop kommer att hållas mellan kl 14-15:30 och resultatet av det som vi kommer att lära oss utmynnar i en konsert kl 16:00. Din familj, dina vänner och alla nyfikna förbipasserande är givetvis varmt välkomna till konserten!

Ni kommer att träffa och få jobba tillsammans med:
Emeli Ek - slagverk
Herman Müntzing - alternativa ljudgivare
Jakob Riis - bleckblås
Johannes Nästesjö - stråk
Karin Johansson - ackordeon

Workshopen och konserten kommer att hållas på Poeten på hörnet - ett litterärt allrum som startade i januari 2012. Där ordnar de och gästande arrangörer allt från författarframträdanden och berättarkvällar till poetry slam, musik och skrivarverkstäder. Detta är ett unikt och modigt projekt där barn med eller utan musikaliska förkunskaper kommer att få möjlighet att ge improviserade konserter tillsammans med några av Sveriges mest erfarna Improvisationsmusiker.

Skapa elak musik arrangeras av FrimSyd med stöd från Ny(a)modigheter

Skapa - Elak Musik2017/9/9-10

9 - 10 september 2017, kl 13-16
Jaktpaviljongen i Folkets Park, Malmö

För alla barn och ungdomar mellan 8-19 år! Ta chansen och var med och skapa improviserad musik tillsammans med andra barn och vuxna proffsmusiker. Detta den 9-10 september i Jaktpaviljongen, Folkets Park. Ta med ditt instrument eller kom utan och ta hjälp av våra instruktörer på stråk, bleckblås, ackordeon, slagverk samt alternativa ljudgivare.

Vi finns på plats under lördagen och söndagen mellan kl 13:00-16:00. Varje timme erbjuds en workshop och därefter en konsert baserad på workshopen. Sex tillfällen erbjuds allt som allt. Scenen rymmer max åtta deltagare per tillfälle.

Anmälan sker via elakmusik [at] gmail [dot] com eller på plats. Vid epost-anmälningar vänligen uppge dag och vilka tider som kan passa så återkommer vi till er...!

Instruktörer:
Emeli Ek - slagverk
Karin Johansson - ackordeon
Herman Müntzing - alternativa ljudgivare
Johannes Nästesjö - stråk
Jakob Riis - bleckblås

Jaktpaviljongen ligger i hjärtat av det öppna och kreativa Folkets Park.
Skapa - Elak Musik genomförs i samarbete med Kulturskolan med stöd av Malmö stad.